Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Armengol: «Esperam que 2020 sigui almenys tan bo com 2019»

35701
Armengol ha realçat la «potència» de la militància del seu partit. | dBalears/Arxiu

La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha enregistrat un vídeo per felicitar les festes de Nadal i Cap d'Any a la militància del partit en el qual aprofita per fer balanç de 2019 i expressar els seus desitjos per aquest 2020.

«El meu desig és que hi hagi un govern estatal molt aviat, presidit per Pedro Sánchez, perquè Espanya i les Illes Balears ho necessiten», ha asseverat Armengol. Així mateix, ha demanat a l'any 2020 que sigui «almenys igual de bo que aquest 2019, que ha estat històric».

Respecte de l'any que està a punt d'acabar, la presidenta ha destacat «el repte que pareixia impossible» de reeditar la confiança en un govern progressista a les Balears. Un èxit, ha recordat, que se suma a les presidències dels consells de Mallorca, Menorca i Formentera (en la segona meitat de la legislatura) i a les més de 30 batlies que els socialistes ocuparan en aquesta legislatura al llarg de l'arxipèlag.

Sense dubte, un «any històric» que ha permès continuar amb el «rumb progressista de governar 8 anys» a la Comunitat Autònoma, un desig que Armengol espera que no quedi aquí: la secretària general es marca la fita de governar 12 anys seguits.

Armengol també ha volgut agrair a la militància del partit, «la gran família socialista», la «feina intensa» que fan dia rere dia, sobretot en un any amb tres cites electorals. «Darrere de cada acte hi ha una quantitat enorme de gent que deixa de fer coses de la seva vida per dedicar-les al somni col·lectiu del socialisme», ha exposat Armengol, abans d'insistir que «en som molt conscient, perquè jo vaig començar de molt jove i sé què implica tot això».

Així mateix, Armengol ha realçat la «potència» de la militància del seu partit, «tan potent com les nostres idees, que són el fonament del socialisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.