Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat celebra que «a la fi hi hagi un interlocutor progressista» en el Govern espanyol

35821

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha celebrat aquest dimarts que es compleixi «el mandat de les urnes que les forces progressistes, que havien aconseguit la majoria, s'uneixin per a formar un govern estable».

En declaracions als mitjans de comunicació, Ensenyat ha celebrat que per fi s'acabi la situació «d'interinitat» en el Govern espanyol i que per tant «s'acabi la manca d'interlocutor». «Ara s'han d'aprovar uns pressupostos, ja que se seguia amb els prorrogats de Mariano Rajoy, amb el que es podrà tocar temes capitals per a les Balears», ha expressat.

En aquest sentit, ha explicat que «s'obre la porta a tractar el règim fiscal, les inversions en depuradores, el tren fins a Llevant o el tramvia de Palma». D'altra banda, ha lamentat el «trist espectacle, sobretot, per part de la dreta: Gairebé semblaven la Sibil.la el dia de Nadal anunciant la fi del món».

Per a Ensenyat, ha quedat demostrat que «no creuen en la democràcia, que per a ells és un instrument de control del poder; que la seva voluntat no és la democràcia sinó el mateix poder». Davant això, ha dit que ara existeix «l'oportunitat de fer les coses d'una altra manera i continuar creixent en aquesta democràcia perquè maduri».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.