Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca enceta el 2020 amb un nou número de la revista 'Àmbit'

35939
La revista digital del Consell de Menorca ha millorat la seva maquetació. | Consell de Menorca

'Àmbit', la revista trimestral del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell de Menorca, enceta el 2020 amb una entrevista a la cantant menorquina Anna Ferrer a propòsit de la publicació del seu segon disc, 'Krönia'. La publicació digital ha llençat el número 58 informant, com acostuma, de projectes, iniciatives i activitats relacionades amb el món del patrimoni, la cultura i les arts de l'illa.

En aquesta edició 'Àmbit' dedica un extens reportatge als reptes de futur de la Xarxa de Biblioteques de Menorca, donat que enguany compleix 35 anys. De fet, tal com explica el conseller Miquel Àngel Maria «el Consell treballa en un pla de biblioteques que ha de preveure els recursos, les inversions i les estratègies per donar resposta a les necessitats de personal i usuaris».

D'entre els continguts dedicats al patrimoni històric, cal destacar les pàgines dedicades a mostrar el tresor que amaga la col·lecció Joan Flaquer, una investigació oberta pel Museu de Menorca a partir del fons de l'arqueòleg que deixa al descobert un jaciment excepcional a sa Mola i que serà fruit d'una exposició que s'inaugura dia 8 de febrer.

El programa d'activitats de la Diada del Poble de Menorca és el protagonista de la secció 'Agenda'. Cal recordar que el Departament de Cultura va presentar durant l'últim trimestre de 2019 una revisió profunda del disseny i la maquetació de la revista. Entre els canvis introduïts per aconseguir facilitar la lectura destaca l'ús de noves tipografies, el tractament diferenciat de les imatges o un nou concepte en la disposició de les columnes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.