Setmanari d'informació local - 138 anys

Cladera afirma que «encara s'està treballant» la proposta de reduir a 80 km/h la velocitat a la via de Cintura

35949
Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca. | E.P.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha afirmat aquest dissabte que «encara s'està treballant» la proposta de reduir la velocitat a la Via de Cintura a 80 km/h.

Segons ha explicat Cladera als mitjans de comunicació, «és una mesura que ja s'havia posat sobre la taula i estudiat la passada legislatura i ara amb la constitució de la Comissió de Mobilitat -constituïda en l'últim ple de la institució insular- es tornarà a posar sobre la taula i si hi ha consens es podria plantejar».

En aquest sentit, Cladera ha reiterat que «l'important és que tots els grups treballin junts per millorar la mobilitat de Mallorca». D'igual manera, demanada per si havia pogut parlar amb la resta de grups, ha dit entendre que «si hi ha els informes tècnics que avalen aquesta mesura, els grups poden tenir-la a bé perquè tots treballen per millorar la mobilitat».

Així mateix, en plantejar-li la possibilitat que aquesta mesura pugui anar aparellada a un augment de les retencions de trànsit, Cladera ha apuntat que el Consell de Mallorca plantejarà «a mitjà termini» altres mesures com «reduir els vehicles a Mallorca i en els accessos a Palma».

Per a aconseguir que això sigui una realitat, no obstant això, la presidenta ha reconegut que «s'han de fer aparcaments dissuasius i s'ha de crear la cultura d'usar el transport públic» entre altres aspectes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.