Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació estableix condicions per a les visites de VOX en els centres educatius

36001

La formació d'extrema dreta, VOX, podrà accedir als centres escolars pròximament arran de la seva sol·licitud i en aplicació de l'article 15.5 del Reglament del Parlament. Així i tot la Conselleria d'Educació ha presentat una sèrie de condicions.

Les visites s'hauran de dur a terme fora de l'horari lectiu i amb un màxim de dos representants del grup parlamentari acompanyats per un membre de l'equip directiu del centre i per l'inspector de la zona corresponent. A més, l'inspector acompanyarà els diputats i el director «per tal de donar seguretat jurídica a la direcció del centre».

Així mateix, en el cas que els diputats hagin convocat mitjans de comunicació, aquests no podran accedir a les dependències del centre educatiu. Pel que fa a la documentació, la Conselleria ha apuntat que s'haurà de sol·licitar a través de la Mesa del Parlament. També han apuntat que no es podran realitzar fotografies a l'interior del centre, «ja que aquesta activitat no forma part de l'objecte de la visita sol·licitada». Finalment, la visita s'haurà de circumscriure a les dependències que la direcció consideri oportunes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.