Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS censura «l'espectacle» de VOX amb les visites a les escoles públiques

36229

El portaveu de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha censurat aquest dijous la iniciativa de VOX de visitar col·legis públics per a veure si es produeix adoctrinament catalanista perquè consideren que la seva intenció és «muntar un espectacle aquí on sigui».

Després de la junta de portaveus, Ferrà ha censurat que, d'una banda, VOX demana empara a la Mesa del Parlament perquè no està d'acord que s'hagin programat les visites en horari no lectiu i consideren que vulnera els seus drets com a diputats i, d'altra banda, amenacen amb dur l'assumpte als tribunals.

Ferrà ha qualificat la posició de VOX «d'absurda i incoherent» i ha lamentat que es vulgui dur a terme «una ingerència en horari lectiu», al mateix temps que ha donat el seu «màxim suport» a la comunitat educativa. Per part seva, la diputada d'Unides Podemos Esperança Sans també ha retret l'actitud de VOX i ha considerat que la petició «no és innocent». Segons considera, entronca amb iniciatives com «el PIN Parental o les llistes negres». «Rebutjam que es vulguin fiscalitzar les escoles públiques», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.