Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

MÉS rebutja «qualsevol ampliació» de l'aeroport de Palma

36417

MÉS per Mallorca ha confirmat aquest dijous el seu rebuig a «qualsevol ampliació» de l'aeroport de Palma encaminada a absorbir més de trànsit aeri. Neus Truyol ha assegurat que treballaran «intensament» per a evitar l'ampliació i «cercaran aliances per a aconseguir-ho de manera general».

Truyol també s'ha posicionat contra el plantejament d'AENA, que justifica l'ampliació i la vincula a un suposat perill de desenvolupament econòmic de Mallorca. Així, Truyol ha assenyalat que «dir que l'ampliació del trànsit turístic a Palma no afecta negativament a la ciutat i a Mallorca, és negar l'evident massificació turística actual». A més, ha precisat que aquesta ampliació implica una «gran petjada ecològica». Per això, ha justificat que davant «l'emergència climàtica, l'ampliació no és una opció».

Precisament, MÉS per Mallorca s'ha reunit amb la Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport de Palma. La reunió ha tengut lloc després d'haver presentat una sèrie de preguntes sobre aquest tema al Senat i el Congrés. «Ara continuem fent passos perquè aquesta ampliació no es faci mai», ha dit Truyol, qui ha destacat també la «bona sintonia» i ha agraït les més de 2.600 signatures. «Això demostra que no estem sols», ha expressat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris