Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort integra les àrees de feminisme i LGTBI en el Pla Estratègic de Subvencions 2020-2022 de Justícia Social

36529

La Regidoria de Justícia Social de Palma ha aprovat el seu nou Pla Estratègic de Subvencions per al període 2020-2022 incloent entre les seves prioritats les àrees de feminisme i LGTBI, la qual cosa permetrà crear noves línies de subvenció en aquests eixos. Així ho ha anunciat la regidora de Justícia Social, Sonia Vivas, en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern. El Pla també inclou accions per a combatre la solitud de les persones majors i reduir la bretxa digital, a més de línies en joventut, immigració i cooperació internacional.

El Pla, que no té rang normatiu, recull les línies de subvencions previstes i prioritza els objectius estratègics vinculats a les competències de la Regidoria. Quant a joventut, un dels objectius és promoure projectes dirigits a combatre el sexisme i la violència contra les dones, així com actuacions per a combatre la LGTBIfòbia i la conscienciació sobre el canvi climàtic. A més, s'inclou un apartat destinat a premis per a poder crear concursos literaris, artístics i beques des de l'àrea de Justícia Social.

La cooperació internacional és un altre dels eixos de treball, especialment pel que fa a la promoció i potenciació de projectes de desenvolupament sostenible en el marc de l'agenda 20-30. Des de Cort han volgut donar especial pes a l'àrea de gent gran. Es duran a terme projectes per a promoure la convivència entre persones majors i altres persones en situacions de vulnerabilitat, i accions per a introduir a les persones majors en el món digital. Vivas ha fet una crida a treballar pels majors, «que són els qui han construït la democràcia» al país. A més, Vivas ha insistit que aquest pla es tracta d'un document obert a modificacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.