Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Yllanes: «Aena sap que des del Govern no ens sembla una bona solució ampliar l'aeroport»

36555

El conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha assegurat aquest dijous que Aena (qui ha plantejat el projecte d'ampliació de l'aeroport de Son Sant Joan de Palma) «té constància que des del Govern no els sembla una bona solució ampliar l'aeroport de Palma».

En aquest sentit, durant la seva visita a Menorca, el conseller ha argumentat que està «totalment en desacord» amb aquesta projecció perquè «des del punt de vista mediambiental suposa augmentar el nombre d'emissions a l'atmosfera de gasos d'efecte d'hivernacle i no disminuir la despesa energètica».

«Si nosaltres volem aplicar la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica i aquesta aposta per reduir les emissions i per estalviar energia. Sembla contradictori que poguéssim donar suport a una ampliació l'aeroport de Son Sant Joan que suposaria un major nombre de passatgers i de passatgers i, per tant, major nombre d'emissions», ha manifestat Yllanes.

El responsable autonòmic ha afegit que la postura del Govern en aquesta qüestió «no ha canviat res» i ha explicat que apuntat que l'Executiu s'ha reunit amb Aena, però ha indicat que la decisió final depèn del Govern espanyol, que és qui té competències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.