Setmanari d'informació local - 138 anys

'SimfoVents' és la nova imatge de la banda de música de Palma

36561

La Banda Municipal de Música de Palma adoptarà un nou nom artístic, 'SimfoVents Palma', amb una imatge renovada inspirada en la planta i les finestres gòtiques del Castell de Bellver.

Així ho ha anunciat el regidor de Cultura i Benestar Social de Palma, Antoni Noguera, que ha explicat que 'SimfoVents Palma' estarà «plenament integrada en la programació cultural de l'Ajuntament» i participarà en el Jazz Palma, el Palma Primavera, el Cicle de Música Antiga de Palma i el PalmaDansa, entre altres activitats.

En concret, 'SimfoVents Palma' disposarà dels cicles fins ara habituals de la Banda Municipal de Música de Palma: Hivern, primavera, estiu i tardor. A més, suma una programació renovada que inclou a figures de la música com Jesús *Reina (violí), Pascual Martínez (clarinet de la Nova York Symphony), Gabor Tarkovic (trompeta solista de la Filharmònica de Berlín), Jacques Mauguin (trombó professional del Conservatori superior de Música de París), Ramón Cardo i directors convidats.

Amb tot, la Banda Municipal de Música de Palma continuarà sent el nom administratiu i institucional, segons ha puntualitzat l'Ajuntament en una nota de premsa.

El director de la Banda Municipal de Música de Palma, Francisco Valero-Terribas, ha afirmat que volen projectar-se «com la nova joia de la cultura de la ciutat» i ampliar el seu públic i «les expectatives artístiques amb la participació de grans directors i solistes d'àmbit internacional».

Altres objectius són «captar l'atenció de premsa especialitzada i atreure noves possibilitats de col·laboració amb institucions culturals». En la presentació també ha participat la coordinadora de Cultura de Palma, Francisca Niell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.