Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS exigeix la retirada «immediata» del projecte d'ampliació de l'Aeroport

36581

La regidora de l'Ajuntament de Palma de MÉS per Palma, Neus Truyol, va desitjat aquest divendres a la retirada «de manera immediata» del projecte d'ampliació de l'Aeroport de Palma.

Truyol, que ha comparegut a la seu de MÉS a amb el coordinador d'el partit, Antoni Noguera, ha explicació que, Després d'analitzar a els documents de l'projecte exposats a l'público, ha confirmació que «el Govern espanyol té el projecte d'ampliació de Son Sant Joan a Procés de licitacions».

MÉS ha qualificat aquesta situaciò «d'aberrant i deslleial». «Mentre a les Balears s'està Treballant per Posar Límits al turisme, quan a els ciutadans estan mostrant el seu rebuig a una possible ampliació i davant una crisi d'emergència climàtica, l'Estat va en direcció contrària amb ampliació», ha dit.

En aquest sentit, Truyol ha assegurat que el Govern espanyol està fent això «sense conèixer l'opinió dels ciutadans i sense tenir en compte l'impacte ambiental». Per aixó, ha assegurat que «no entén» aquesta mesura auan a nivell a les Balears s'està exigint «mesures amb els xifres de turistes i l'ambientalització de les grans infraestructures».

«Una ampliació pot suposa que d'aquí a cinc anys hi hagi quatre milions de turistes més als Illes i 1.900 places més d'aparcament a Son Sant Joan», ha apuntat, mentre ha recordat que això comportarà «més vols, més contaminació i més cotxes». «Mentre Sánchez inverteix 678 millones de euros en fons pel clima, està donant més de 200 millones per a l'ampliació de Son Sant Joan», ha dit Truyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.