Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB rebutja les investigacions sobre els menors explotats perquè són «per demanar dimissions»

36703

La portaveu del Grup Parlamentari del PSIB Sílvia Cano, ha argumentat que dimarts que ve en el ple votaran en contra de la constitució de les comissions d'investigació en la Cambra autonòmica pel cas dels menors tutelats víctimes d'explotació sexual perquè, segons ha dit, «estan orientades a demanar dimissions».

Després de la junta de portaveus d'aquest dimecres, Cano ha assenyalat que, no obstant això, li sembla més apropiada la comissió d'experts que es formarà en el Consell de Mallorca, administració que té les competències sobre els menors tutelats, pel fet que està destinada al fet que «això no torni a passar».

Per la seva banda, els representants dels grups de l'oposició han censurat que la presidenta del Govern, Francina Armengol, llancés «pilotes fora» aquest dimarts en el ple i no assumís responsabilitats. Fins i tot han posat en dubte que hagi demanat «més recursos» al Ministeri de Justícia i d'Interior.

Tal com ha dit la portaveu de Ciudadanos, volen conèixer no només l'ocorregut a l'IMAS sinó esclarir «les irregularitats i errors» que es donen en els centres de menors tutelats, dependents de l'IMAS, i en els centres de menors amb mesures judicials, dependents del Govern.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.