Setmanari d'informació local - 138 anys

Stop Desnonaments acusa Cort de «mentir» al menor amb discapacitat desnonat

36749

Stop Desnonaments ha acusat aquest divendres l'Ajuntament de Palma de «mentides i maltractament» a Óscar Kapcer, el menor amb discapacitat desnonat juntament amb la seva família el passat mes de desembre.

L'organització ha afirmat que Óscar va acudir al ple de l'Ajuntament del 30 de gener «parlant de nou alt i clar, però encara no té solució». Óscar «va denunciar la doble vara de mesurar de l'Ajuntament en intentar limitar la seva llibertat d'expressió», han dit des de Stop Desnonaments, per a després afirmar que ni el Pacte de Cort ni l'oposició «poden suportar que expliquin la veritat sense gens de por».

Després del ple de desembre en el qual Óscar va intervenir, Stop Desnonaments ha confirmat que el tinent de Cultura i Benestar Social d'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, els va rebre. No obstant això, han afegit que «no va servir de res». «Es va negar a parlar d'habitatge i no va revisar la documentació», han explicat. Per això, han admès que se senten «cansats de l'Ajuntament perquè no fa prou».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.