Setmanari d'informació local - 138 anys

Les joventuts d'El Pi reclamen la convocatòria d'un Congrés Extraordinari del partit abans de l'estiu

36761
Jaume Font ha deixat aquesta setmana el lideratge d'El Pi-Proposta per les Illes. | dBalears/Arxiu

Davant la situació interna del partit després de la dimissió del seu president, Jaume Font i Barceló, el Comitè Executiu de Joves per les Illes, associació juvenil afí a El Pi-Proposta per les Illes, s'ha reunit aquest divendres per analitzar la situació.

L'entitat ha assegurat que «en aquests moments complicats per a totes les persones que creim en aquest projecte, volem exposar les nostres opinions i demandes a tots els seus membres, ja siguin afiliats, simpatitzants o votants, per tal de fer una crida al seny i la calma».

En primer lloc, ha volgut agrair «tot l'esforç, voluntat i passió que ha dedicat el nostre president, Jaume Font i Barceló, durant aquests anys». «Sense ell no haguera estat possible el fet de refer l'espai de centre autonomista que és tan necessari per a defensar els interessos de les Illes Balears», han assegurat.

En tant a la direcció actual del partit consideren que «qui, en part, ha pogut generar aquesta situació, ara mateix no pot ser part de la solució. I per això, demanam la convocatòria urgent d'un Congrés Extraordinari abans de l'estiu».

Segons l'entitat juvenil, «el camí i objectiu d'aquest Congrés Extraordinari ha de ser la unitat, la renovació del partit, una millor coordinació entre els comitès insulars i l'ampliació de les bases perquè El Pi- Proposta per les Illes sigui un projecte majoritari».

Finalment, els joves han volgut reiterar la seva «creença més absoluta en el fet que la millor solució passa, novament, pel consens. I això només serà possible amb la celebració d'un Congrés Extraordinari de manera urgent. Esperam que l'actual direcció sigui comprensiva amb aquesta demanda».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.