Setmanari d'informació local - 138 anys

Unes 50 persones participen en la primera 'Diada de Professionals de la Joventut' organitzada pel Consell de Mallorca

36763
Els responsables del Consell amb els organitzadors de la jornada. | Consell de Mallorca

Una cinquantena de persones, entre regidors, tècnics de joventut, animadors socioculturals, monitors de temps lliure, dinamitzadors i educadors han participat en la primera 'Diada de Professionals de la Joventut' a Mallorca organitzada pel Consell.

Segons ha informat el Consell de Mallorca aquest dissabte, la jornada s'ha celebrat en el Casal Can Balaguer de Palma i ha començat amb una conferència a càrrec de Juan Francisco Berenguer i ha inclòs dos tallers formatius impartits per l'Associació de Professionals de la Joventut de Balears (Aprojib).

Segons el conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, aquesta jornada «vol respondre a la manca de formació especialitzada en joventut que hi ha a Mallorca, i la intenció del Consell és organitzar dos cursos a l'any».

Així mateix, ha remarcat que «amb l'experiència d'enguany i per mitjà amb les competències transferides al Consell, la Institució Insular té clar que l'objectiu ara és impulsar l'estructuració de les polítiques de joventut a Mallorca, amb projectes com el Pla Insular o la xarxa de dinamitzadors per a municipis».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.