Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern reconeix que hi ha «un problema» davant la falta de places de la residència universitària

36815

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha reconegut aquest dimarts que hi ha «un problema» davant la falta de places de residència universitària a la Universitat dels Illes Balears (UIB).

Així ha respost March a una qüestió de la diputada del PP Maria Antònia Garcia, en la qual li plantejava la qüestió de si el Govern té accions previstes per a pal·liar la falta de places a la residència universitària.

En aquest sentit, García ha recordat que actualment hi ha 220 persones en llistes d'espera de les Illes i de la part forana de Mallorca. A més, ha insistit que «són molts els professors i professionals de la investigació que no vénen a la UIB perquè no tenen un lloc on dormir»

Davant d'això, March ha qualificat de «catastrofistes» les afirmacions del PP i ha assegurat que l'activitat educativa a la UIB «no ha aturat per la manca de places de residència». Per això, ha matisat que ja està en reunions amb el rector de la Universitat i la batlia de Palma per a «cercar una solució i definir, entre altres aspectes, si el model de finançament ha de ser només públic o amb col·laboració privada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.