Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi de sa Pobla reclama un Congrés Extraordinari en «un màxim de tres mesos» després de la dimissió de Font

36821

El Comitè Local d'El Pi de sa Pobla, que s'ha reunit amb caràcter urgent, ha acordat per unanimitat reclamar la celebració d'un Congrés Extraordinari en «un termini màxim de tres mesos» des de la dimissió efectiva del president d'El Pi, Jaume Font.

Després de la reunió, que ha tengut lloc aquest dilluns, la formació ha informat que considera «absolutament imprescindible» que sigui la militància la qual discerneixi el futur immediat del partit. Així, El Pi de sa Pobla aposta per «una renovació integral» dels màxims òrgans de direcció de la formació.

Segons el president d'El Pi sa Pobla, Llorenç Gelabert, després de la dimissió de Font, el partit «necessita noves cares que encapçalin el projecte i, sobretot, noves il·lusions que facin possible el creixement del partit».

Per això, consideren que el Congrés Extraordinari és «el millor instrument» per a normalitzar, al més aviat possible, la situació d'incertesa que viu la formació. Així, exigeix ​​«valentia» a l'hora d'analitzar, ideològicament, on són, què volen i què s'espera de la formació. Per la seva banda, el Comitè pobler reafirma el seu «ferm compromís» amb el regionalisme balear i reivindica l'ampliació de les bases socials del projecte.

«Jaume Font representa, millor que ningú, els valors d'aquest partit i, sens dubte, és una pèrdua molt important per a El Pi. Sense ell i la seva incansable dedicació, difícilment s'hagués pogut consolidar una opció política com la nostra», han manifestat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.