Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Armengol atura els peus a Campos: «Deixi d'assetjar i insultar els nostres professors»

36827

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha mostrat ferma aquest dimarts al Parlament quan ha exigit al dirigent del partit d'extrema dreta Vox a les Balears, Jorge Campos, que «deixi d'assetjar i insultar els professors de l'ensenyament públic» de les Illes.

«Aquí ja vàrem patir el que significa que governi la dreta extrema, en aquell moment representada pel senyor Bauzá i avui se li afegeixen vostès amb tota aquesta història. Ja vàrem patir el que significava ficar la crispació dins el món educatiu i 100.000 persones sortiren al carrer i els digueren 'prou'», ha remarcat Armengol.

Així ha respost la presidenta a qüestions del diputat de Vox sobre si admet o rebutja l'existència de «casos d'adoctrinament ideològic i polític» en els centres educatius públics de les Balears.

En aquest sentit, Armengol ha insistit en la defensa de la comunitat educativa de les Illes i ha recordat a Campos el reconeixement davant la Justícia de la llibertat de càtedra dels professors.

A més, ha afirmat que des del Govern continuaran «treballant per la pau social», cosa que es va perdre durant «el darrer govern d'extrema dreta, el governat pel popular José Ramón Bauzá».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.