Setmanari d'informació local - 138 anys

Milloren les freqüències de les línies que connecten s'Arenal amb el centre

36885

Les línies de l'EMT de Palma que connecten el centre de la ciutat amb l'Arenal milloraran les seves freqüències aquesta setmana amb motiu de l'inici de la temporada turística i l'obertura de la planta hotelera de s'Arenal.

Així ho ha indicat l'Ajuntament de Palma qui ha explicat que les parades enfront del Palma Aquarium es convertiran en el lloc ideal per a deixar el cotxe privat i agafar el transport públic. En particular, Cort ha explicat que en aquestes parades circulen 16 busos per hora en direcció Palma i que es pot realitzar el trajecte en aproximadament 15 minuts.

Des d'aquesta setmana, la freqüència de pas de busos de la línia 25 es rebaixa de 15 a cada deu minuts. En 2019, aquesta línia va transportar un total de 2,5 milions de passatgers. Per part seva, la línia 35 (es Portitxol-Molinar-Coll-Can Pastilla-Aquarium) ajusta les seves sortides per a facilitar el transbord amb les línies 23 i 25 i oferir una alternativa més ràpida per a arribar al centre de la ciutat.

Així, en aquesta zona de Palma també s'han reforçat les sortides de s'Arenal de la Línia 23 (s'Arenal-parc aquàtic-plaça d'Espanya) entre les 9.30 i les 11.00 hores. La línia també tindrà busos de major capacitat. L'Ajuntament ha remarcat que aquesta línia té «un caràcter més residencial» i que en 2019 va registrar més d'un milió de viatges. Així mateix, la línia 32 manté la connexió directa cap a Sant Joan de Déu i el Coll d'en Rebassa, al mateix temps que s'estableixen tres parades consecutives en ses Fontanelles per a facilitar la connexió entre línies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.