Setmanari d'informació local - 138 anys

Jaume Font deixarà la seva acta de diputat el pròxim dimarts

37003

El diputat del PI Jaume Font, ha anunciat aquest dimarts en el Parlament que dimarts que ve deixarà la seva acta de diputat i, per tant, serà el seu últim ple. En declaracions durant el ple del Parlament, el fins ara president del PI també ha avançat que, després d'aquesta renúncia, convocarà el Consell General del partit per als dies 5 o 6 de març.

Jaume Font ha concretat que la convocatòria del Consell General és per a presentar la seva dimissió com a president del partit «de manera efectiva». A més, ha apuntat que la seva acta com a diputat, tal vegada, sigui ocupada per la següent en la llista, Maria Antònia Sureda.

En la mateixa línia, ha matisat que la seva intenció és «posar punt final» a la seva presidència tant a Mallorca com a les Balears en el partit. D'aquí d'ara endavant, ha afirmat que «no té cap problema a parlar sobre certes qüestions» sempre que la Junta Executiva del Consell General ho sol·liciti.

Font va anunciar fa dues setmanes la seva dimissió del càrrec de president del PI. No obstant això, fins que no la present en el Consell General no es farà efectiva. Llavors va justificar la seva decisió en la intenció de «superar la situació de bloqueig que vivia la formació i per a fer créixer el projecte».

En la roda de premsa en la seu del partit, en la qual va estar abrigallat per altres càrrecs del partit com Josep Melià i Maria Antònia Sureda, Font també va al·ludir a qüestions personals. «Tenc pressa per viure el que em queda per viure», va explicar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.