Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IEB participa en el Dia de les Balears amb actuacions de música i dansa

37071

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) participarà en el Dia de les Balears amb una programació de tres grups musicals i de la companyia de dansa UnaiUna, que tendran lloc aquest dissabte, al pati del Consolat de Mar, seu del Govern.

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat ha informat que les actuacions començaran a les 11.00 hores amb l'actuació de Jorra i Gomorra, seguit de la proposta de dansa de UnaiUna a les 11.50 hores, el groove de Pizza4Brkfst, a les 12.10 hores, i el concert de Romeo, a les 13.10 hores.

A més de les activitats que organitza l'IEB, el Consolat de Mar ha planificat diversos actes amb l'objectiu d'insistir en la política de portes obertes del Govern. Per als més petits, entre 3 i 12 anys, l'empresa Teatritx donarà a conèixer la història del Consolat de Mar i la Llotja a través del teatre i els contacontes. Es faran sis sessions repartides entre aquest divendres i aquest diumenge. D'altra banda, l'empresa Myotragus Teatre explicarà a través de quatre personatges la història dels edificis. Es faran sis sessions també repartides, a la tarda, entre el divendres i el diumenge.

Per part seva, l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears oferirà dos concerts de cambra en la capella del Consolat de Mar, amb una programació dedicada a Ludwig van Beethoven per la seva 250 aniversari. Seran aquest divendres a les 21.30 hores i el diumenge a les 17.00 hores.

Tast de begudes i jornada de portes obertes

L'empresa Sa Ludo d'en David convertirà aquest divendres el pati del Consolat en un espai diàfan de joc autònom, on podran jugar els infants. L'entrada és lliure, segons el Govern. També al pati del Consolat de Mar, aquest diumenge, hi haurà un tast de begudes i un concert de música amb les actuacions de Marga Rotger, Bep Marquès, Joan Mureno, Antonio Fernández i la Guineu, per a celebrar la Diada.

A més de les activitats esmentades, també s'oferirà un programa de visites guiades per a donar a conèixer el Consolat de Mar. Cada hora hi haurà dos torns en català i un en castellà. Es faran aquest dissabte, entre les 10.00 i les 16.00 hores, i el diumenge primer de març, entre les 15.00 i les 18.40 hores. La Llotja romandrà oberta al públic aquest diumenge durant tot el dia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.