Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten el nou Carnet Jove Digital que permet accedir a tots els avantatges i descomptes a través del mòbil

37087

L'Institut Balear de la Joventut ha presentat el Carnet Jove digital de les Illes Balears que permet accedir a tots els serveis, avantatges i descomptes a través de mòbil. Amb ell es poden aconseguir més de 60.000 avantatges a les Illes Balears, la resta de comunitats autònomes i a més de 30 països europeus. Els usuaris a més comptaran amb una assegurança en viatges internacional i geolocalitzador.

El nou format del carnet jove, a més de permetre prescindir del plàstic, també canvia la seva estètica per adaptar-se als cànons que marca el Carnet Jove Europeu.

El director de l’IB-Jove, Tià Lliteres, ha presentat la plataforma web, la nova apps i el Pack Jove 2020, un talonari de 87 vals d’ avantatges i descomptes d’un sol ús, també, per primera vegada, en suport digital. El Pack Jove suposa un estalvi de més de 2.800 euros per als joves titulars del Carnet Jove de les Illes Balears, atès que és un producte exclusiu de l’ Institut Balear de la Joventut en el que hi col·laboren 74 entitats de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Entre d’altres novetats, la versió digital del nou Carnet Jove de les Illes Balears inclou un número de Carnet Jove Europeu per accedir no tan sols als descomptes dels 30 països europeus adherits, si no també als descomptes en línia a través de la pàgina www.eyca.org. A partir d’ara, els descomptes i avantatges així com les noves adhesions de les entitats col·laboradores es podran gestionar en línia.

A les Illes Balears hi ha més de 28.000 joves titulars del Carnet Jove i a Europa en són més de 6 milions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.