Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten més de 2.500 al·legacions contra l'ampliació de l'Aeroport

37159

La Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport ha presentat més de 2.500 al·legacions al projecte de Son Sant Joan reclamant la retirada de la proposta. D'aquestes 2.500 al·legacions, prop de 450 s'han registrat físicament aquest dilluns, dia en què acaba en termini, segons han informat des de l'entitat.

La Plataforma ha denunciat que «el projecte que ha estat en exposició pública no inclou les modificacions que Aena ha anunciat». Amb tot, la Plataforma considera que aquestes modificacions són «irrellevants» perquè «no impliquen en absolut una restricció de l'operativitat de l'aeroport».

Des de la Plataforma han assegurat que la reformulació que ha anunciat Aena «consisteix només a llevar el pàrquing de cotxes i la plataforma de remots per a avions, la qual cosa suposa una part molt petita dels quatre projectes que tenen en tramitació relatius a Son Sant Joan». La Plataforma ha reiterat la seva petició de retirada d'aquests projectes i han reivindicat que sigui el Govern qui gestioni els ports i aeroports. També reclamen complir amb els Acords de París i impulsar un canvi de model econòmic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.