Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Baaldo publica el seu primer disc 'El chico de la doble A'

37169

L'artista audiovisual mallorquí Baaldo ha publicat el seu primer disc 'El chico de la doble A' i l'ha presentat a l'Espai Xocolat. A més, ha aprofitat per a anunciar l'actuació que farà el 13 de març a La Red Club (Palma).

Baaldo ha explicat sobre el disc que és «molt egocèntric» i que juga amb diferents maneres de música, «però principalment és pop». Al seu primer disc ens parla de les frustracions d'un artista i d'alguna manera demana al seu públic energia, així com ho canta a la cançó 'Dame energía'.

«La meva gran il·lusió en aquests moments és donar vida a aquest disc en el concert del dia 13 de març a La Red Club», ha remarcat. Per a aquesta ocasió especial, comptarà amb la participació de tots els col·laboradors del seu disc.

Conegut pel popular reggaeton en català 'Vull ballar amb tu' amb l'artista malagueny Warmi, Baaldo representa la seva música amb una estètica «estrafolària, diferent i única». Les seves influències van des de Bad Gyal fins a La Pelopony, des de Las Bistecs fins a Lana Del Rey, des de Lady Gaga fins a Troye Sivan, Dua Lipa o Melanie Martínez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.