Setmanari d'informació local - 138 anys

Les obres premiades per la Mallorca Film Commission es projectaran gratuïtament al CineCiutat

37229

Les obres premiades per la Mallorca Film Commission es projectaran gratuïtament al CineCiutat del 9 al 13 de març, una acció que pretén «apropar les obres audiovisuals vinculades a l'illa, ampliar el recorregut i donar una major visibilitat a la gran qualitat i a la professionalitat de la indústria audiovisual illenca». Així, a les 19.15 es projectaran les obres guanyadores. Entre els actes del programa hi ha la projecció del curt documental 'La nostra vida com a nens refugiats a Europa', guanyador d'un premi Goya 2020.

Silvia Venegas, directora, productora i guionista del curt, que viu a Mallorca des de fa anys i amb llaços familiars amb l'illa, estarà present i participarà en el debat posterior amb el públic. El dimarts es projectaran els curtmetratges 'Kyoko' (més ben curt de producció mallorquina) i 'Hostal Orión' (millor direcció d'art), així com el documental 'Ciutat dels morts', que va guanyar els premis de millor documental de producció mallorquina i millor guió.

El dimecres serà el torn dels premis en la categoria estrangera: el curt 'Mira'm', premiat amb el guardó a millor interpretació; seguit de 'Nachts Baden', llargmetratge guanyador dels premis a millor pel·lícula estrangera localitzada a Mallorca i millor localització. 'Gaza' (millor producció) i 'Els ulls s'aturen de créixer' (millor muntatge, millor BSO i millor direcció) es podran veure dijous. Finalment, la setmana de projeccions conclourà divendres amb 'Pullman', guanyadora dels premis a millor fotografia i millor llargmetratge de producció mallorquina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.