Setmanari d'informació local - 138 anys

Conclouen els treballs per a renovar el sistema antiincendis del Túnel de Sóller

37415

El Consell de Mallorca ha conclòs els treballs per a renovar els suports de la canonada que proveeix el sistema antiincendis del Túnel de Sóller. Així ho ha indicat aquest dimecres el Departament de Mobilitat i Infraestructures. Les tasques, que varen començar el 18 de febrer, s'han prolongat durant tres setmanes, encara que al principi es calculaven quatre.

En aquest sentit, el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha valorat «l'agilitat» amb la qual s'ha treballat «per a estalviar les molèsties als veïns pel tancament del túnel». El treball ha consistit en la substitució de les mènsules que sostenen la canonada. Les noves abraçadores van fixades directament a la paret i integrades dins de la canonada. Les antigues, situades a un metre i mig del sòl, tenien una terminació punxeguda i podien provocar lesions als conductors en cas de col·lisió a l'interior del túnel.

S'han canviat 1.100 suports que lliguen el conducte que discorre pels tres quilòmetres de túnel i amb el qual proveeixen el sistema d'hidrants contra incendis. Aprofitant el tancament del túnel, també s'ha dut a terme la instal·lació d'una trentena d'hidrants, per a acabar així de completar el sistema contra incendis. A més, s'han efectuat altres tasques relacionades amb el manteniment del semàfor situat en la boca nord del túnel, canvis i reposició de lluminària, revisió i actuacions en el sistema de drenatges i neteja i repintar de la calçada. El Consell treballarà ara en la part exterior del túnel, però aquestes actuacions no implicaran restriccions de trànsit. S'instal·laran quadres elèctrics ampliats i s'ha de construir l'escomesa d'aigua d'alimentació a la canonada contra incendis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.