Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat demana «més control» per a evitar el «monopoli» dels vols interinsulars

37689

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament, Miquel Ensenyat, ha demanat «més control» per a evitar el «monopoli» dels vols interinsulars. Segons ha informat Ensenyat aquest divendres, les Illes són territoris «especials i més vulnerables» en termes socials i econòmics que els de la Península.

Sobre aquest tema, ha lamentat la «fragilitat» del sistema de connexions aèries interinsulars i la seva dependència dels interessos comercials i empresarials. Així mateix, ha criticat la decisió de les aerolínies d'abandonar les rutes que connecten Eivissa i Menorca amb Mallorca «i un dia després, en el cas d'una d'elles, aconseguir un contracte amb el Govern per a continuar operant la mateixa ruta i guanyar diners a costa de la vulnerabilitat de Balears».

Per això, ha afirmat, «insistirem que els beneficiaris siguin sempre els residents a les Illes i no les companyies aèries» i, tot i que que s'han fixat els preus màxims dels bitllets, «demanarem que tant l'Administració de l'Estat així com la balear posin la lupa sobre els efectes d'aquesta situació de monopoli i més en un moment tan delicat com l'actual».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.