Setmanari d'informació local - 138 anys

Sánchez torna a apel·lar a la unitat d'Espanya per combatre el coronavirus

37729
Imatge de la compareixença de Pedro Sánchez per valorar l'estat d'alarma. | dBalears

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat als ciutadans que es preparin emocionalment per al final de la setmana vinent perquè «arribaran dies molt durs».

Així ho ha manifestat aquest dissabte durant una compareixença en la qual ha fet balanç de la primera setmana d'aplicació del decret pel qual es va declarar l'estat d'alarma.

Pedro Sánchez ha admès que l'Estat espanyol és un dels estats més afectats d'Europa per la pandèmia i ha reconegut que el virus té diverses particularitats diferents dels de la grip comuna. Així, segons ha recalcat, el virus es propaga molt més de pressa que la grip i la seva letalitat és més alta.

Ha insistit en el compliment de les mesures adoptades pel Govern de confinament dels ciutadans perquè, ha assegurat, es necessita «guanyar temps» per preparar el sistema sanitari i per trobar una vacuna.

Sánchez, que ha agraït la tasca dels sanitaris i el comportament 'exemplar' de la ciutadania, ha tornat a apel·lar a la «unitat de tots» per combatre el coronavirus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.