Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma Cultura Oberta ofereix continguts per a infants per a gaudir des de casa

37775

La plataforma de continguts Palma Cultura Oberta ha ampliat la seva oferta de llibres, vídeos i altres continguts per a arribar al públic infantil, i augmenta les propostes que cada dia es publiquen en palmaculturaoberta.com

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, aquest dilluns han compartit les recomanacions de Cecilia Giménez, coneguda pels més petits com 'La fada despistada'. Les noves recomanacions de les biblioteques també se centren en els més petits, amb propostes de lectures infantils. El regidor de Cultura, Antoni Noguera, ha destacat l'ampliació dels continguts infantils i la creació d'un «espai en moviment pensat per a tota la família».

Palma Cultura Oberta és un espai web habilitat per l'àrea de cultura de l'Ajuntament per a donar alternativa al tancament dels centres d'art, biblioteques, teatres municipals i altres llocs de cultura de ciutat. La plataforma s'ha anat enriquit amb noves col·laboracions de diferents agents culturals, professionals o creadors i ara arriba amb propostes pels més petits.

Cultura des de casa

Palma Cultura Oberta també comparteix iniciatives similars per a gaudir de la cultura a casa. En aquest sentit, s'ha incorporat la Fundació Miró, Finestres Obertes, Teatre Principal i aviat el Festival #SomTantissimesDesDeCasa.

Des de Cort han destacat també que el sistema de préstec en línia 'Ebiblio', que també ofereix el portal, ha triplicat la demanda respecte a l'any anterior, fins a arribar als 1.000 préstecs en la primera setmana de l'estat d'alarma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.