Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera defensa el confinament de la població i l'aturada de l'activitat econòmica

37805

El coordinador general de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha defensat aquest dimarts el confinament total de la població i la restricció de l'activitat econòmica per a combatre la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

En un article d'opinió publicat aquest dimarts en la pàgina web del partit, Noguera ha subratllat que comparteix opinió amb «un bon nombre d'experts i agents socials», que donen suport al confinament, alguna cosa que «té tot el sentit del món». «Per desgràcia, alguns territoris d'Espanya estan en una situació molt greu, humanament difícil de suportar», ha escrit Noguera, qui al seu torn ha recalcat que els professionals de la Sanitat «s'estan deixant la pell i la vida per tots nosaltres».

Per això, ha recalcat que és el moment «de prendre mesures excepcionals i valentes pensant en el bé de la població». Per a lluitar contra la pandèmia, Noguera ha subratllat que s'ha de parar l'activitat econòmica no essencial i adoptar mesures de protecció. «És el que demanen més de 70 experts dels camps de salut pública, l'epidemiologia, la microbiologia, la biologia molecular o el control d'epidèmies en un manifest», ha dit, per a després sumar-se. Encara així, ha qualificat les restriccions actuals com a «correctes». No obstant això, ha reconegut que «no són suficients».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.