Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI demana que es redueixi «al màxim» el treball presencial

37807

STEI Intersindical ha demanat aquest dimarts a la presidenta Armengol i a la Conselleria d'Administracions Públiques que es donin les «instruccions precises per a paralitzar l'activitat presencial d'àmbits del sector públic que no siguin essencials».

Han recomanat que es redueixi «al màxim» el treball presencial per a evitar la propagació del coronavirus, «com apunten els experts», que indiquen que les mesures de distanciament són l'única manera de contenir la pandèmia. L'organització sindical ha argumentat que si no es prenen «mesures estrictes», el temps juga «a favor de l'expansió del virus i en contra de la salut pública». Al mateix temps que es frena el treball presencial, han reclamat «mesures de protecció econòmica» per a sostenir les economies familiars.

STEI Intersindical ha considerat «remarcable» l'esforç de tot el personal per a aconseguir continuar prestant el servei des del domicili i, en aquest sentit, ha agraït la coordinació dels centres amb el personal de la Direcció General de Tecnologia. Quant a la resta de les administracions territorials de Balears (consells insulars i ajuntaments), han animat a «prendre decisions valentes» en el mateix sentit i han advertit que si no s'actua «en profunditat» la crisi pot prolongar-se en el temps.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.