Setmanari d'informació local - 138 anys

Del 'virus de Wuham' al 'virus pancatalanista', antologia de disbarats del diputat Jorge Campos

37913

El confinament no li prova gens bé al militant feixista i racista, Jorge Campos, que aprofita aquests dies per insultar i escampar les seves idees xenòfobes a través de les xarxes socials.

Una de les darreres piulades al seu compte oficial de Twitter del diputat de Vox al Parlament, ha despertat la indignació dels tuitaires i de les organitzacions antirracistes, en referir-se al coronavirus Covid-19 com a 'el virus de Wuham'.

Concretament, la piulada de Campos deia: «Serveixin aquestes línies com a homenatge als milers d'espanyols que estan morint pel virus de Wuham. La majoria pertanyents a la generació que va aixecar aquesta nació i a la qual li ho devem tot. La solitud amb la qual se'n van augmenta el nostre dolor. La mort no és el final.»

No és la primera piulada de signe xenòfob, en els darrers dies n'ha fet contra els catalans: «El virus pancatalanista està estès a Balears des de fa anys. En aquests durs moments és quan són més evidents els seus perniciosos efectes. Units superarem el coronavirus. Per a eradicar el pancavirus ens bastam nosaltres sols governant» i encara aquesta altra: «En ple estat d'alarma la prioritat del Consell de Mallorca és continuar subvencionant el català. Sol·licitam la retirada immediata de la subvenció i que es destini a ajudes econòmiques i socials. A Balears hem de lluitar contra el coronavirus i contra el virus pancatalanista».

En canvi, Jorge Campos es mostra de pell molt fina quan altres parlen de política: «La deslleialtat sempre ha definit als separatistes. MES per Mallorca és un clar exemple. No respecten ni una greu crisi com la que estam sofrint».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.