Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi celebrarà un congrés extraordinari per triar el nou president de la formació el juny

38071

El Pi-Proposta per les Illes Balears celebrarà el pròxim 27 de juny un congrés extraordinari per a elegir al nou president de la formació, després que així s'hagi decidit aquest dijous durant la reunió de l'executiva per videoconferència.

Segons ha informat la formació, en aquest congrés extraordinari es triarà també els nous membres de la direcció del partit que s'encarregarà de definir l'estratègia de la formació per als pròxims anys. En el congrés es debatran tres ponències: una estatutària, l'altra política i una tercera econòmica.

«Hem posat en marxa els motors per a la celebració d'aquest congrés extraordinari on s'obrirà un debat perquè el projecte del Pi surti reforçat per a afrontar amb garanties els nous reptes que se'ns plantegin», ha explicat la presidenta del Pi, Xisca Mora.

Mora ha assegurat que es farà «una aposta clara per a ampliar la base social de la formació» i ha afegit que «encara que la idea inicial del congrés no preveia que hi hagués una ponència econòmica específica, les greus conseqüències i la nova realitat que provoca la Covid-19 han portat a la direcció del partit a promoure-la».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.