Setmanari d'informació local - 138 anys

Reforcen els controls en les carreteres per a evitar desplaçaments per Setmana Santa

38251

Les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, en coordinació amb les Policies Locals, han incrementat els controls en les carreteres de les Balears per a evitar desplaçaments innecessaris i trasllats a segones residències per Setmana Santa, en compliment del decret d'estat d'alarma.

Així ho ha comunicat aquest dimecres la Delegació de Govern espanyol a les Balears, que a més ha recordat que el confinament domiciliari és «la màxima protecció enfront de la pandèmia del coronavirus».

La Guàrdia Civil va identificar aquest dimarts a més de 8.630 persones i 8.000 vehicles en els diferents dispositius de vigilància que es van activar en l'arxipèlag. Mentrestant, la Policia Nacional, al costat de les Policies Locals, varen supervisar milers d'automòbils i conductors en els prop de 100 controls que es varen dur a terme a Palma, Manacor, Eivissa, Ciutadella i Maó.

D'acord amb la Delegació de Govern espanyol, la majoria dels ciutadans va demostrar el seu respecte i compromís social amb les restriccions decretades en l'estat d'alarma per a contenir la pandèmia del coronavirus, excepte casos puntuals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.