Setmanari d'informació local - 138 anys

Valtònyc: «Consumeix local, molesta al feixisme!»

38317
Unió de Pagesos ha posat en marxa una campanya per demanar als ciutadans que quedin a ca seva i, al mateix temps, promoure el consum de producte local. El lema de la campanya és 'Tu a casa, nosaltres t'omplim el rebost'. La imatge de la campanya és una fotografia aèria de camps de Mallorca i una imatge del raper mallorquí exiliat, Valtònyc, assenyalant amb el dit índex, fent una paròdia del 'I want you' de l'Oncle Sam.
La campanya no ha caigut gens bé a Vox i al seu delegat a Mallorca, Jorge Campos, que han reaccionat amb virulència: «És una vergonya, per no dir una 'basura' que l'associació agrària Unió de Pagesos de Mallorca utilitzi un condemnat i pròfug de la Justícia per a promocionar el consum de producte local».
Per la seva banda, Valtònyc ha explicat a través de les xarxes que Unió de Pagesos de Mallorca el va contactar per fer una campanya a favor del consum. «VOX l'ha denunciada i ara tots els mitjans se'n fan ressó. A més, els hi he colat sa imatge amb sa camiseta dels familiars dels presos d'Altsasu. Consumeix local, molesta al feixisme!»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.