Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell crea per als ajuntaments un mapa de les botigues obertes durant l'estat d'alarma

38441

El Consorci TIC Mallorca ha desenvolupat un visor web perquè els ajuntaments disposin d’un mapa digital amb els establiments oberts en els seus municipis durant l’estat d’alarma. D’aquesta manera, els veïnats disposen d’informació actualitzada i visual dels comerços i els serveis que continuen funcionant.

Per a fer-ho, TIC Mallorca utilitza les eines de cartografia de què disposa i la informació que ofereixen els mateixos consistoris, i ho plasma a la interfície de Google Maps. El pla pilot s’ha desenvolupat per a l’Ajuntament d’Alaró, i posteriorment s’hi han afegit Esporles, Marratxí, Consell i Porreres.

Els mapes ofereixen el llistat i la ubicació de farmàcies, comerços, restaurants amb servei a domicili, benzineres, estancs, bancs, serveis sanitaris i serveis municipals que es mantenen oberts. Així mateix, la informació es complementa amb els horaris d’obertura i les modificacions que hi ha a les instal·lacions públiques degut a l’estat d’alarma.

L’entitat del Consell està en disposició de desenvolupar un visor per a la resta d’ens consorciats que ho necessitin. La rapidesa per crear aquesta aplicació en línia és fruit de l’aposta que s’ha fet des del Consorci per la unitat de cartografia.

Podeu accedir als mapes des d’aquests enllaços:

Alaró: http://www.sitmun.ticmallorca.net/covid_alaro
Consell: http://www.sitmun.ticmallorca.net/covid_consell
Esporles: http://www.sitmun.ticmallorca.net/covid_esporles
Marratxí: http://www.sitmun.ticmallorca.net/covid_marratxi
Porreres: http://www.sitmun.ticmallorca.net/covid_porreres

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.