Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern diu que la promoció de curs serà la «norma general» a totes les etapes

38457

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca ha mostrat el seu suport a les mesures pactades pel Ministeri d'Educació i les Comunitats Autònomes per al desenvolupament del tercer trimestre i el començament del pròxim curs escolar, especialment la que fa referència a la promoció de curs com a «norma general».

Segons ha explicat aquest dimecres el Govern, des de les Balears es dóna suport a aquesta mesura perquè «la consideració de la repetició com una mesura excepcional i justificada ja forma part del funcionament del sistema educatiu de les Illes» i, en el moment excepcional que s'està vivint a causa del coronavirus, es considera «totalment imprescindible que encara sigui molt més excepcional».

Després de la reunió de la Conferència Sectorial d'Educació en la qual ha participat el conseller del ram, Martí March, el Govern ha mostrat el seu suport a les mesures del Ministeri i ha assenyalat que «ja estaven en l'esperit i les indicacions de les diferents instruccions que la Conselleria va elaborar per a la suspensió de les classes presencials».

En la reunió la ministra Isabel Celaá ha proposat una sèrie de mesures per al desenvolupament del tercer trimestre del curs 2019/20 i l'inici del curs 2020/21. Així mateix, el Govern s'ha mostrat favorables al manteniment del calendari lectiu, només modificat per a l'alumnat de 2n de batxillerat, l'especial atenció a l'alumnat amb dificultats per a poder seguir les classes a distància o l'adaptació de les pràctiques de l'alumnat d'FP, ja que «són qüestions que ja s'han afrontat en línies similars a les Balears». El conseller Martí March presentarà públicament aquest dijous les instruccions per al final de curs 2019/20 a les Balears serà després d'assistir a la Mesa Sectorial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.