Setmanari d'informació local - 138 anys

El nombre de morts diàries per coronavirus a l'Estat espanyol cau fins a 410, la xifra més baixa en gairebé un mes

38575
El nombre de morts diàries per coronavirus a l'Estat espanyol cau fins a 410, la xifra més baixa en gairebé un mes. | E.P.

La xifra diària de morts a l'Estat espanyol per coronavirus ha caigut aquest diumenge fins als 410, una significativa baixada de 155 persones respecte a les dades de dissabte, segons l'últim balanç oficial del Ministeri de Sanitat. A més es tracta del registre més baix des de fa gairebé un mes: el 22 de març es van registrar 394 morts.

No obstant això, les dades oferides durant el cap de setmana poden patir alguns retards. A més, Sanitat ha explicat que les dades de les Comunitats Autònomes estan en contínua revisió i certes oscil·lacions diàries poden deure's a processos de depuració de dades i no a variacions reals esdevingudes d'un dia per l'altre.

En total, 20.453 persones han mort per coronavirus a l'Estat fins a aquest diumenge, segons les últimes dades del Ministeri de Sanitat. Els casos totals de coronavirus han ascendit a 195.944, per la qual cosa en les últimes 24 hores s'han registrat 4.218 casos positius. A Espanya s'han recuperat ja 77.357 pacients, 2.695 més que aquest dissabte.

Del total de morts a l'Estat, el 89,1 per cent tenia més de 70 anys. Per comunitats autònomes, Madrid continua sent la que més morts per coronavirus ha registrat, aconseguint les 7.239 morts, seguida de Catalunya amb 3.933 morts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.