Setmanari d'informació local - 138 anys

Cladera defensa el valor de l'obra pública en la reactivació econòmica de Mallorca

38597

La presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera, ha defensat aquest dilluns el valor de l'obra pública en la reactivació econòmica i social de l'illa durant una reunió telemàtica amb representants de l'Associació de Constructors de les Balears i l'Associació Empresarial de Promotors Immobiliaris de les Balears (Proinba).

Segons han indicat des de la institució insular, la trobada ha tengut lloc per a avaluar impacte de la crisi en el sector i treballar de manera conjunta en un pacte per a la reactivació econòmica i social de Mallorca. Durant la reunió, Cladera ha destacat la importància de l'activitat econòmica derivada del sector de la construcció a Mallorca, tant per als treballadors i treballadores com a empresaris i autònoms de l'illa.

«Si pensam a reactivar l'economia mallorquina, aquest sector juga un paper fonamental, perquè permet recuperar l'activitat laboral a moltes famílies mallorquines i empreses relacionades a la construcció», ha assenyalat la presidenta. Cladera ha defensat el paper de la inversió pública en la reactivació de l'activitat econòmica, ja que permet «dinamitzar, entre altres sectors, el treball i empreses locals dedicades a la construcció», un sector que a Mallorca representa més de l'11 per cent del PIB, han indicat des del Consell.

En aquest sentit, la presidenta ha recordat que el Consell va reprendre els projectes que tenia en marxa la institució insular, com són els nou projectes d'obra pública que executa el Departament de Mobilitat i Infraestructures, i les obres de reforma de l'edifici La Misericòrdia, així com altres obres previstes en edificis del Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.