Setmanari d'informació local - 138 anys

La UNED Illes Balears reprèn el curs des de casa

38673

El Centre Associat de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) a les Balears reprèn aquesta setmana el curs en línia, després del període no lectiu de Pasqua. Els professors-tutors de Mallorca, Menorca i Eivissa tornen a impartir les sessions des dels seus domicilis, tant en directe, per web conferència, com enregistrades, com han fet d'ençà que es va iniciar l'estat d'alarma, amb prop de 300 tutories setmanals.

Segons han informat des del centre, llevat de la modalitat presencial, el Centre Associat de la UNED Illes Balears continua la seva tasca docent i administrativa gairebé amb total normalitat. En aquest sentit, han explicat que els exàmens es realitzaran també en línia, mai abans del pròxim 8 de juny, per a la qual cosa la UNED està habilitant el corresponent suport telemàtic. Del qual ja ha realitza una prova de càrrega el passat 16 d'abril.

La UNED Illes Balears manté els seus cursos d'extensió, oberts al públic en general, en directe o en diferit, arribant als 1.000 matriculats des que va començar el confinament. L'oferta d'aquesta darrera etapa del curs acadèmic inclou temes com l'antic Egipte, psicologia per a l'aprenentatge, teràpies de tercera generació, treball en equip, ciberdelicte, ceràmica clàssica, lectura i escriptura escolar o els beneficis de les emocions positives. A més, i donat que s'ha perllongat el confinament, ha reobert la matrícula dels ja impartits el 2019-20 per posar-los a disposició de la gent, que ha de passar tantes hores a casa.

Segons han assenyalat, gràcies a aquests cursos i a proposta de la directora, amb el suport unànime de tot l'equip directiu, la UNED, amb una marcada vocació de servei a la societat, ha contactat amb la Conselleria de Salut i Consum i donat 3.000 euros per a la compra de material sanitari.

Per la seva banda, Judit Vega, directora de la UNED Illes Balears, que, des del primer moment, va posar a disposició del rector de la Universitat de les Illes Balears, Conselleria d'Educació i Conselleria de Salut i Consum els espais i els recursos tecnològics del Centre Associat, acaba de realitzar una primera col·laboració amb la UIB.

Es tracta de l'enregistrament d'un vídeo tutorial al qual la directora explica com fer una videoconferència de suport a la docència universitària, dialogant amb Antonio Fernández-Coca, vicerector de Campus Digital de la UIB i editor del vídeo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.