Setmanari d'informació local - 138 anys

Salvem Portocolom: «Regenerar platges amb la crisi que ve és remar en la direcció contrària»

38675

Salvem Portocolom denuncia que regenerar platges amb la crisi provocada pel coronavirus és «remar en la direcció contrària». En aquest sentit, han apuntat que es tracta d'una «crisi sanitària i una aturada econòmica sense precedents».

Per això, critiquen que davant aquest escenari, amb una una temporada turística que recorden «està perduda», l'Ajuntament de Felanitx pretén regenerar les platges del municipi amb arena de pedrera «que a més de ser una altra bestialitat ambiental, estratègicament és una mala idea, està fora de context i és una fugida endavant per seguir insistint en un model econòmic d'absoluta dependència del turisme».

Des de Salvem Portocolom consideren que l'Ajuntament s'hauria de preocupar «d'altres coses, que no regenerar platges». «Més quan aquestes mesures s'han demostrat en repetides ocasions inútils, ja que a la majoria de les nostres cales i platges són la desembocadura dels diferents torrents del municipi».

A més, han recordar que a Portocolom, «que mai hi havia viscut tanta gent com ara», la majoria de persones treballen en el sector turístic i ara es veuran greument afectades. «La precarietat laboral en el sector turístic és destacable, com també ho són els beneficis d’uns quants que fan grosses les seves butxaques».

«No és moment de gastar doblers regenerant platges per salvar una temporada que ja està perduda. És hora de donar respostes a les necessitats més bàsiques de la població que cada vegada estarà més ofegada per la crisi econòmica», han apuntat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.