Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Baleària organitza el Baleàrics 2.0, un encontre online de músics de la Mediterrània

38835

La Fundació Baleària ha organitzat el festival de música Baleàrics 2.0, que s'emetrà en línia el proper dissabte 2 de maig a les 18 hores a través del canal de YouTube i la pàgina de Facebook de Baleària. L'encontre de músics de la Mediterrània reunirà el menorquí Cris Juanico, els mallorquins Maria Jaume i Donallop, Maria Cardona des de Formentera, La Joven Dolores des d'Eivissa, els valencians Borja Penalba, Mireia Vives, Berta Iñíguez i Andreu Valor, el barceloní Lu Rois, el grup de música tradicional algeriana Ibn Badja, procedent de Mostaganem. I a més, gràcies a la col·laboració de l'Associació Cultural Izouran de Nador (Marroc) també participarà el cantant marroquí Soufian Abdellaoui. Tots ells són cantants o grups que col·laboren habitualment amb la Fundació Baleària.

«Des de la Fundació tenim un ferm compromís amb els territoris en què opera la naviliera i facilitam l'intercanvi cultural, tendint ponts entre els mateixos. Habitualment ho fem mitjançant els nostres vaixells, però en temps de Covid-19 ho farem a través de les xarxes socials», afirma Ricard Pérez, gerent de l'entitat.

Cal recordar que, el 2019, en l'àmbit cultural, l'entitat va col·laborar amb més de 200 artistes i organitzar o col·laborar amb un total de 120 activitats, entre les quals destaquen exposicions d'art, però també concerts, molts d'ells dels músics que participen en el festival.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.