Setmanari d'informació local - 138 anys

La UOB acusa Martí March d'actuar com «un delegat colonial de Madrid»

La Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, acusa el conseller d'Educació, Martí March, d'actuar com «un delegat colonial a les ordres de Madrid en lloc de fer-ho com un conseller del Govern». Per al sindicat, és inadmissible que «després de l'oposició frontal dels sindicats docents i altres col·lectius educatius a tornar als centres el 25 de maig, per motius elementals de seguretat sanitària, es limiti a traslladar les aportacions al Ministeri de d'Educació, en lloc de retirar la instrucció del protocol de desescalada».

L'organització remarca que, si March «es comportàs com un vertader conseller d'Educació, no s'espolsaria la responsabilitat de damunt», ni posaria el 'Plan para la transición hacia una nueva normalidad' del Govern espanyol, «un full de ruta sense rang de llei, per davant d'allò que dicta el sentit comú i li demanen de forma unànime els representants dels treballadors de l'ensenyament». La UOB apunta que com s'ha demostrat a Andalusia, «negar-se a tornar a les aules dia 25 de maig és possible i la indefinició del sr. March només es pot entendre per les ganes de no contrariar el cap de files del seu partit, Pedro Sánchez».

A la vista d'aquesta nova actuació del conseller March, «que relega el bé comú, la salut pública i els drets dels ensenyants a altres interessos», la UOB es referma en demanar-li la dimissió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.