Setmanari d'informació local - 138 anys

Els nuclis de Marratxí queden fora de les restriccions horàries de passejades per tenir menys de 5.000 habitants

Els nuclis de Marratxí, en tenir menys de 5.000 habitants, queden exempts de l'obligació de respectar les franges horàries per a passejos i la pràctica esportiva no professional durant la desescalada per la pandèmia del coronavirus.

Després de la consulta realitzada pel consistori a la Delegació del Govern espanyol, la totalitat dels 23 nuclis urbans que conformen el municipi de Marratxí queden exempts de complir les franges horàries per als passejos i la pràctica d'esport individual, establertes pel Govern espanyol.

La població podrà sortir respectant la franja principal de les 6.00 a les 23.00 hores per a passejar amb els petits, els grans i població de risc en l'hora que es desitgi. Així mateix, es podrà practicar esport de manera individual dins d'aquest tram horari, sempre respectant les recomanacions per a prevenir el contagi.

Per als passejos, els ciutadans no poden allunyar-se més d'un quilòmetre de l'habitatge ni es pot romandre més d'una hora. Per a la pràctica de l'esport, no hi ha límit de temps, però no es pot sortir del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.