Setmanari d'informació local - 138 anys

Baleària organitza el segon festival de música en línia Baleàrics 2.0 aquest dissabte

39235

Baleària organitza el proper dissabte, 16 de maig, la segona edició de festival de música en línia Baleàrics 2.0, després de l'èxit del primer festival que es va dur a terme el passat 2 de maig. Comptarà amb la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet com a cap de cartell, a més d'altres 5 artistes de les Balears: els també mallorquins Payasö i Victoria Lerma; la menorquina Anna Ferrer; el grup eivissenc Morning Drivers i el cantant de Formentera Jah Chango. A més, hi haurà altres cantants valencians, catalans, marroquins i algerians. Seran un total de 13.

Al costat dels artistes de les Balears, hi destaca la participació dels valencians Feliu Ventura, Francesc Anyó i Borja Penalba (aquest segon repeteix) i de les barcelonines Meritxell Genè i Marialluïsa. D'altra banda, també tornarà a haver-hi músics internacionals: des de Mostaganem, a Algèria, repeteix el grup Ibn Badja, de música tradicional andalusí; i des del Marroc participaran, gràcies a la col·laboració de l'Institut Cervantes, Judith Cohen, des de Tànger i la soprano Samira Kadiri des de Tetuan.

Es podrà veure a través del canal de YouTube de la naviliera i a la seva pàgina de Facebook. La retransmissió s'iniciarà a les 18.00 hores.

Ricard Pérez, gerent de la Fundació Baleària, es mostra molt satisfet després de la primera edició de festival: «Malgrat les barreres de la Covid-19, es poden realitzar aquest tipus d'intercanvis culturals, que generen riquesa i que demostren que Baleària aposta fermament per aquest tipus d'iniciatives en els territoris en què opera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.