Setmanari d'informació local - 138 anys

Txarango suspèn la gira, ajorna el Clownia Festival i anuncia nou disc

El conjunt de música més popular de l'actualitat, no ha escapat de la crisi del covid-19 i aquest dimarts ha anunciat que suspèn l'ambiciosa gira titulada 'El gran circ', que havia de fer tres concerts a Manacor.

«Desitgem que us trobeu en la millor de les condicions possibles. Vivim moments duríssims. Igual que ha passat amb la vida i el dia a dia de pràcticament tothom, la crisi del Covid-19 ha fet saltar pels aires tots els nostres plans. Portem més d’un any posant tota l’energia de les nostres vides en el projecte d’una gira tant especial com complexe. El govern no ha donat cap mesura concreta pel món de la música en directe i no tenim cap horitzó de previsió on agafar-nos. La gira d’'El gran circ' hauria de començar les properes setmanes i, com és evident, ens veiem obligats a cancel·lar-la. Si més no, tal i com estava prevista. És un cop duríssim, però què us hem de dir, ho és tota la situació col·lectiva que estem vivint. La salut del públic i de totes les persones implicades en els nostres concerts son la nostra prioritat absoluta. Aprofitem aquestes paraules per enviar una gran abraçada confinada plena dels nostres millors desitjos» ha explicat el grup en un comunicat.

'El gran circ' és una gira «molt complexe», ha explicat Txarango que anuncia que «Estem treballant de valent per donar una resposta a tota aquesta situació, intentant veure en què podem reconvertir la nostra gira. No és una tasca senzilla ja que no sabem quan i com es podran dur a terme esdeveniments musicals en directe. Tenim per davant un futur molt incert però estem totalment compromesos en programar nous concerts per acollir a totes les persones que tenen la seva entrada i, com és evident, retornar els diners a totes aquelles que així ho vulguin o no puguin venir a aquests nous concerts».

El conjunt musical també explica que pel que fa al Clownia Festival, aquest es trasllada «en les mateixes condicions directament al 2021 i totes les entrades adquirides pel públic seran vàlides per la propera edició. Us animem a conservar-les i donar suport al festival! De totes maneres tothom que ho desitgi podrà tornar-la i recuperar el seu cost».

Finalment, Txarango anuncia que el 19 de juny veurà la llum el seu

quart disc. El conjunt tanca el seu comunicat dient: «Una abraçada des d’aquest país on sobren soldats i falten metges. Ara més que mai, amor infinit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.