Setmanari d'informació local - 138 anys

Company celebra que Armengol «doni suport a les mesures del PP» en relació al nou decret

El líder del PP Biel Company ha celebrat que Armengol «doni suport a les mesures del PP i comenci a veure quina és la realitat econòmica i social de les Balears».

«La realitat s'ha imposat i al Govern no li queda més remei que aplicar les polítiques liberals, d'incentivació econòmica, que sempre ha defensat el PP per a mitigar l'impacte de la crisi del coronavirus», ha apuntat Company.

Així mateix, ha criticat la «manca de consens i de lleialtat» de la presidenta del Govern, Francina Armengol amb relació al Decret de Mesures Urgents per a impulsar l'activitat econòmica, ja que, han assegurat, «encara no han pogut veure les mesures concretes».

En aquest sentit, ha lamentat que el decret no està consensuat ni amb la resta d'institucions «ni amb els socis de govern, que se senten menyspreats i menystenguts». Segons el dirigent del PP, mancant conèixer els detalls, el decret contempla mesures «proposades durant molts mesos pel seu partit» a les quals la mateixa Armengol es va oposar «de manera sistemàtica».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.