Setmanari d'informació local - 138 anys

Les biblioteques de la UIB reprendran el préstec de llibres el 25 de maig

El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears reprendrà el préstec de llibres el 25 de maig.

Així ho ha anunciat aquest dijous la UIB i ha explicat que aquest servei queda condicionat a una sèrie de mesures que han de garantir la seguretat dels treballadors i usuaris. Els altres serveis presencials de les biblioteques, així com la possibilitat de poder-les utilitzar com a espais de consulta i estudi, encara no estaran disponibles en aquesta data.

Per a agafar un llibre en préstecs, serà necessari reservar els llibres i la petició es farà a través del compte d'usuari de la biblioteca una vegada que s'hagin localitzat en el catàleg. Quan la biblioteca tingui els llibres preparats, avisarà al sol·licitant per correu electrònic perquè pugui anar a recollir-los. Tindrà un termini de tres dies per a fer-lo.

No tot el fons del catàleg de la UIB es pot prestar, sinó que hi ha una sèrie de documents que queden fora del servei de préstec. La biblioteca recepcionarà també les devolucions dels llibres que hagin estat en préstec durant el confinament i que ja no seran renovats de manera automàtica. La UIB ha precisat que l'horari del servei de préstec i devolució de llibres serà de les 10.00 a les 14.00 hores, de dilluns a divendres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.