Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop del 60% dels ciutadans de les Balears expressa el seu compromís amb el reciclatge

El 57,5% de la població de les Balears inclou entre els seus cinc propòsits «post-Covid» ser més responsable amb el medi ambient, gairebé 13 punts per sobre de la mitjana de la resta de l'Estat espanyol (44,7%), segons ha indicat aquest dijous Ecovidrio.

D'acord amb els resultats de l'estudi realitzat per l'entitat, el 100% dels enquestats ha respost que després d'aquesta crisi voldria cuidar més del medi ambient i ser més solidari.

Els propòsits sostenibles dels ciutadans de les Balears

Segons l'informe, el 74,8% dels ciutadans ha assegurat que recicla en la mateixa mesura que abans de la pandèmia, la qual cosa demostra que el reciclatge és un hàbit consolidat. Així mateix, el 98,7% dels enquestats s'ha proposat fer un ús eficient de l'aigua i de l'energia, el 97,5% consumir de forma més responsable i el 93,7% reciclar tots els residus.

D'altra banda, els enquestats han assenyalat que el que més han trobat a faltar durant aquestes setmanes de confinament és estar en contacte amb la naturalesa (82,4%), només per darrere de passar temps amb els seus éssers estimats (90%).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.