Setmanari d'informació local - 138 anys

Toni Nadal i Joan Llaneras protagonitzen la tercera setmana dels tasts virtuals de vi de les Balears

La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació continua la promoció el vi de les Illes Balears a través de les xarxes socials i amb la col·laboració de l'Associació Balear de Sommeliers. La setmana vinent, la tercera dels tasts virtuals de vi, comptarà amb la participació de personatges públics, com el corredor de muntanya i membre del Salomon Santiveri Outdoor Team, Tòfol Castanyer; la xef del restaurant Micel·li (Selva), de La Barra de Micel·li (Mercat Cobert d'Inca) i d'Arrels by Marga Coll (hotel Gran Meliá de Mar); la biòloga especialitzada en abelles i professora del departament de Biologia de la UIB, Mar Leza; l'exentrenador i conco de Rafel Nadal, Toni Nadal; i el ciclista, ja retirat, especialitzat en la modalitat de pista i guanyador de quatre medalles olímpiques i set vegades campió del món, Joan Llaneras.

Els sommeliers d'aquesta setmana són Daniela Figueroa, sommelier de la vinoteca El Vinho, de Palma; Evelyn de las Alas, del restaurant Ca na Toneta (Caimari); David Dellago, vintè millor sommelier d'Espanya 2019; Joan Arboix, sommelier del restaurant Dins i de Cor Barra & Taula, i Sara Carril, del Grup Tast.

Els tasts virtuals van començar dimecres, 6 de maig, i han comptat ja amb la participació del pastisser Lluís Pérez, la nedadora Melani Costa, els xefs Santi Taura i Miquel Calent, els actors Toni Gomila, Josep Orfila i Joan Miquel Artigues, i el forner Tomeu Arbona. També hi han participat els sommeliers Sebastián Longo, Pere Gost, Daniel Arias, Nene García, Julio Torres, Joan Canals, Juan Luis Biedma i Jose Juhé. La quarta setmana tindrà la participació de l'actor Santi Celaya i el músic Joan Xango, entre d'altres. La previsió és que aquesta campanya virtual acabi el 2 de juny.

Els tasts es fan cada migdia, en directe, a les 13.00 h, a través d'Instagram. Els sommeliers i els personatges públics tasten a la vegada el mateix vi. Són tasts per a no entesos, amb l'objectiu de fer valer el vi fet a les Illes Balears. Els tasts es fan amb vins de totes les marques de qualitat de les Balears, com són de la Denominació d'Origen Binissalem, de la Denominació d'Origen Pla i Llevant, de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Vi de la Terra Mallorca, de la IGP Vi de la Terra Illes Balears, IGP Vi de la Terra Serra de Tramuntana i Costa Nord, IGP Vi de la Terra de Menorca, IGP Vi de la Terra d'Eivissa i IGP Vi de la Terra de Formentera. Els sommeliers expliquen les varietats, el mètode de preparació, el municipi, l'illa i curiositats sobre els vins.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.